Gratis levering/Gratis retur

Søg

Persondatapolitik for kunder hos Classic Center I/S

Dine personlige oplysninger er vigtige for os og vi har gjort alt for at sikre din persondata på bedst mulig måde. Classic Center nu opdateret sin persondatapolitik, således denne er i overensstemmelse med EU's persondataforordning.
 
Generelle oplysninger

Denne persondatapolitik forklarer hvordan Classic Center behandler og sikrer dine personoplysninger.

Dataansvarlig
Den juridiske enhed som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Classic Center I/S
CVR-nr. 31345189
Fjelshøjvej 5, Sønder Tranders,
9260 Gistrup
adm@classic-center.dk
Tel45 9837 4190
CVR-nr. 31345189

Den dataansvarlige på www.classic-center.dk er Hanne Fjeldsø Greve/ Classic Center I/S

Beskrivelse af behandling af dine persondata

Formål
Levering af varer: For du kan indgå aftale med os og få leveret dine varer har vi brug for at registrere personoplysninger som kommer direkte fra dig ved afgivelse af en ordre på webshop eller per telefon.

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger

Almindelige personoplysninger:
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer og
• E-mailadresse

Kilde
Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger som er givet direkte af dig.


Dine rettigheder

Som registreret hos Classic Center I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:
adm@classic-center.dk

Du har følgende rettigheder:
• Ret til indsigt – du har ret til at få indsigt i om der behandles oplysninger om dig og hvilke oplysninger der behandles.
• Ret til berigtigelse – du har ret til af få urigtige eller forkerte oplysninger om dig selv berigtiget.
• Ret til at blive glemt (slettepligt) – du har ret til at få slettet personoplysninger om dig selv
• Ret til begrænsning – du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
• Ret til at modtage kopi af de oplysninger der behandles (portabilitet) – du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgive i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
• Ret til indsigelse – du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Databehandlingen i Classic Center

Personoplysningerne registreres hos Classic Center I/S. Dine personoplysninger skal opbevares i minimum fem år, hvorefter oplysningerne kan blive slettet. Vi samarbejder med virksomheder (databehandlere), som opbevarer og behandler data for Classic Center I/S.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi anvender ikke cookies på
www.classic-center.dk og registrerer derfor ikke personoplysninger, når du besøger/anvender vores hjemmeside. Vi har ligeledes sikret, at der ikke registreres IP-adresser som er henførbare til dig.

 


Persondatapolitikken er opdateret jf. EU's nye persondataforordning (også kaldet GDPR) gældende fra 25. maj 2018.