Gratis levering/Gratis retur
Produkter

Evans Classic Cool 5L

Varenummer: 
ECC-180-05L
  På lager
DKK 640,00
Tilføj vare til kurven
Gratis fragt ved køb for 1000 DKK til Danmark & 1500 DKK til Norge og Sverie – Se regler her
Beskrivelse

Classic Cool 180C. Til klassiske biler efter krigen og som bruger "blå" kølervæske.

HUSK at købe EVANS PREP FLUID med, hvis din bil er i drift. EVANS PREP FLUID sikrer at kølersystemet er renset for al vand og urenheder inden EVANS WATERLESS COOLANT påfyldes.

Ingen vand = ingen korrosion.

Ingen vand betyder der ikke opstår korrosion. Vand indeholder oxygen som agerer som en elektrolyt, som fører til hurtig korrosion. Evans Waterless Coolants indeholder ingen oxygen.

Ingen overophedning
Ingen vand betyder ingen overophedning. Evans Waterless Coolants har et kogepunkt over 180°C, hvilket eliminerer overophedning, kogning samt områder i motoren hvor kølervæsken ikke køler (a)

Ingen vand = ingen tryk
Ingen vand betyder ingen tryk i kølesystemet.  Evans Waterless Coolants reducerer trykket med op til 75%, som eliminerer pres på kølerslanger og andre dele i motoren.

Ingen kølervæske skift
Ingen vand ingen skift / vedligehold af kølervæsken. Evans Waterless Coolants yder frostsikring og holder i hele bilens levetid.

Ingen vand = flere hestekræfter
Classic Cool 180° eliminerer for tidlig detonation (tænding) som følge af overopvarmning.

Ja.... det løver guld og grønne skove. Men efter selv at have brugt det på vores Austin Healey Sprite1 fra 1959 så må vi erkende at det virker. Den har ikke kogt og der er ikke tryk i systemet. 


HUSK at købe EVANS PREP FLUID med, hvis din bil er i drift. EVANS PREP FLUID sikrer at kølersystemet er renset for al vand og urenheder inden EVANS WATERLESS COOLANT påfyldes.

Sikkerhedsdatablad: /images/editor//Evans_Classic_Cool_MSDS.pdf
Ofte stillede spørgsmål:/images/editor//Evans Waterless Coolants FAQ.pdf