Gratis levering/Gratis retur
Produkter

Salgs & leveringsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Classic Center
Organisationsform: I/S
CVR-nr. 31345189
Adresse: Fjelshøjvej 7, Sønder Tranders, 9260 Gistrup
E-mailadresse: info@classic-center.dk Telefonnummer: +45 9837 4190

Betaling
Betaling kan ske med følgende betalingskort: Dankort, VISA, MasterCard, JCB og Maestro. Der kan ligeledes betales med MobilePay i Danmark.  Der er ingen risiko forbundet med betalingskort, da den foregår via en sikker og krypteret forbindelse (SSL) via et hostet betalingssystem certificeret af NETS. Det betyder, at ingen kan aflæse informationer under transaktionen med NETS

Gebyr ved betalingskort:

Kort udsted i Danmark og EU samt MobilePay - vi tager ikke gebyr

 

Internationale udstede kort - udenfor EU

MasterCard : 2,72 % af fakturabeløb     VISA: 2,74  % af fakturabeløbet
JCB : 5,85 % af fakturabeløbet              Maestro:  2,72 % af fakturabeløbet


Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
Danmark: Leveringstid er 1-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Skulle en bestilt vare være i restordre, vil vi kontakte dig med hensyn til forventet leveringstid. Husk derfor at indtaste korrekt email-adresse & tlf. no. når du bestiller. 
Når du modtager fakturaen pr mail fra os så vil du inden for 24 timer modtage pakken med GLS

Norge: Når du modtager fakturaen pr mail fra os så vil du inden for 24-120 timer modtage pakken med GLS. Leveringstiden er afstandsbestemt. Se her for at finde din leveringstid

Sverige: Når du modtager fakturaen pr mail fra os så vil du inden for 24-120 timer modtage pakken med GLS. Leveringstiden er afstandsbestemt. Se her for at finde din leveringstid.

Tyskland(Germany): Når du modtager fakturaen pr mail fra os så vil du inden for 24-120 timer modtage pakken med GLS. Leveringstiden er afstandsbestemt. Se her for at finde din leveringstid.

Forsendelsen af varer sker med GLS Danmark A/S. Når vi har pakket din ordre og gjort den klar til forsendelse vil du modtage en faktura fra os. Når forsendelsen er overgivet til GLS, vil du modtage en mail fra GLS med  Track & Trace sporbarhedsnummer, så du kan følge pakken under forsendelsen. Har du ikke modtaget din vare inden for de angivne tidsrum, bør du kontakte os per e-mail info@classic-center.dk eller telefon 9837 4190, så vi kan hjælpe dig.

Forsendelse - billig eller gratis levering
I videt muligt omfang sender vi alle bestillinger samme dag som er lavet inden kl.15.00 inden for vores åbningstid. Når du har bestilt din web ordre modtager du en mail med en ordrebekræftelse.

Når vi sender varen får første en mail med faktura og senere en mail med et GLS track og trace sporbarhedsnummer så du kan følge din vare indtil du modtager den. 

Forsendelsespriser i Danmark
Varerne afhentes i butikken dkr. 0,00
ShopDelivery 0-20 kg, leveres i GLS pakkeshop dkr. 45,00
PrivateDelivery 0-30 kg, leveres på privatadresse dkr. 70,00
Business Parcel 0-30 kg, leveres på erhvervsadresse dkr. 49,00
Ved køb over dkr. 1000,00 på webshoppen er der gratis levering.
Varer som er særligt tunge eller fylder meget skal håndteres specielt og vil koste dkr. 750,- 

Forsendelsespriser til Norge
Varerne afhentes i butikken dkr. 0,00
For hver pakke betales dkr. 125 som GLS tager for at lave toldbehandling. Når du modtager pakken er den toldbehandlet.   
0-30 kg   dkr. 140,00 + dkr. 125 til toldbehandling, leveres på privat eller erhvervs adresse.
Ved køb over dkr. 1.500,00  på webshoppen er der gratis levering, dog dkr. 125,00 til toldpapirbehandling.
Varer som er særligt tunge eller fylder meget skal håndteres specielt og vil koste dkr. 750,

Forsendelsespriser til Sverige
Varerne afhentes i butikken dkr. 0,00
0-30 kg   dkr. 140,00, leveres på privat eller erhvervs adresse.
Ved køb over dkr. 1.500,00 på webshoppen er der gratis levering.
Varer som er særligt tunge eller fylder meget skal håndteres specielt og vil koste dkr. 750,-

Forsendelsespriser til Tyskland(Germany)

Varerne afhentes i butikken dkr. 0,00
0-30 kg   dkr. 125,00, leveres på privat eller erhvervs adresse.
Ved køb over dkr. 1.500,00 på webshoppen er der gratis levering.
Varer som er særligt tunge eller fylder meget skal håndteres specielt og vil koste dkr. 750,-


Fortrydelsesret

Bemærk – fortrydelsesret ikke er gældende ved erhvervskøb.

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at ringe til 98374190 eller sende en mail til info@classic-center.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varer købt som julegave: Varer købt som julegave kan returneres/byttes frem til den 15. januar i efterfølgende kalenderår. Der skal som ved almindelige fortrydelsesret gives meddelelse om at du ønsker at returnere/bytte varen jf. afsnit ovenfor.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Manglende eller beskadiget original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original ubeskadiget emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: større pladedele og ruder.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 600,00

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ved returnering af elektroniske tændingssæt må emballagen ikke have været brudt eller åbnet for at sikre at produktet har været forsøgt prøvet og er dermed brugt. I det tilfælde den er brudt, tages produktet ikke retur.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os for varen, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi beløbet for den/de købte varer til dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Classic Center I/S, Fjelshøjvej 7, 9260 Gistrup, Att.: Webshop retur

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

RETURPAKKER KAN IKKE SENDES SOM/TIL:  Pakker uden omdeling, Pakkeshop eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Classic Center I/S, Fjelshøjvej 7, 9260 Gistrup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt samt vedlægge kopi af faktura.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Classic Center I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.classic-center.dk er Hanne Fjeldsø Greve/ Classic Center I/S

Som registreret hos Classic Center I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: adm@classic-center.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@classic-center.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000
kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikationer;

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato, med undtagelse af forbrugsvare såsom batterier, elektronisk tænding, eldele mv., hvor der kun ydes 6 måneders reklamationsret, med mindre andet er skriftligt aftalt.
Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
Ved reklamationer står køber selv for udgifterne til returnering af varen til Classic Center I/S

Standardfortrydelsesformular for private
Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Til:
Classic Center
Fjelshøjvej 7
9260 Gistrup

E-mail: info@classic-center.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

 


Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Fakturanummer:_________________________________ Telefonnummer:__________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ____________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 08-09-2022