Gratis levering/Gratis retur
Produkter

Om Classic Center

En virksomhedshistorie der begynder med en ung 19 årig pige der får en MG i fødselsdagsgave.

1984
Dorthe Johansen fik i 1968 en MG i 19 års fødselsdagsgave. I 1975 mødte hun sin mand Hans Hedegård som også havde en MG. Ud over interessen for MG var de også model interesseret og åbnede ”Togbørsen”. Efter nogle års vokseværk flyttede de forretningen, som blev omdøbt til det nuværende navn "Samlerbørsen". Pga. interessen for MG begyndte de allerede i de tidlige år at importere reservedele til MG. Det udviklede sig sammen med modelforretningen og voksede stille og roligt i omfang. Den dag i dag har Dorthe & Hans stadig MG´er.

1989
I 1989 købte Enevold Vestergård fra Varde en MG TD. For at få den til at køre havde han brug for en original tændingsnøgle. Han fandt frem til MG Center i København, som han drog af sted for at besøge. Hans og Enevold faldt godt i spænd og handlede på livet løs. Inden Enevold kørte tilbage til Varde, havde de givet hinanden et gammeldags ”markeds” håndslag på hele MG reservedelslageret. Enevold kom alle reservedelene i papkasser og kørte dem til Varde i Vestjylland. I de næste 8 år handlede han og udvidede forretningen, så den efterhånden begyndte at få et velassorteret reservedelssortiment. Enevold fyldte i 2014 97 år, og han har stadig en Austin Healey Frog Eye, som blev bygget på MG fabrikken – som han siger: "Jeg kan ikke nænne at skille mig af med den". Selv same år fik han en bøde da han kørte for hurtigt i sin Frø.

1997
Erik Sørensen overtog MG Center på nær reservedele til T-typerne, som Enevold Vestergård ønskede at forhandle i endnu 2 år. Lageret blev flyttet fra Varde til Støvring i Himmerland. Erik Sørensen havde i 1993 købt en MG TD, som han renoverede fra A-Z. Det siges, at bil og lager blev byttet med hinanden til stor tilfredshed for begge parter. Sidst denne røde TD´er er set, kørte på Ringkøbing egnen.

2008
Hanne & Christian Greve købte en MGB i 2003 og lærte MG Center at kende i forbindelsen med renovering af bilen. Efter flere års handel med Erik købte vi i 2008 MG Center. Forretningen blev flyttet til den nuværende beliggenhed
www.greveparken.dk i Sdr.Tranders ved Aalborg Universitet. Kort efter overtagelsen blev sortimentet udvidet til at omfatte olieprodukter, beklædning, tilbehør, gaveting, garage nostalgi mv. MG Center etablerede i 2010 en webshop, som den dag i dag løbende udvides med varer og tilbehør. I løbet af de første år tegnede MG Center aftaler med en række leverandører om import & distribution af en række produkter i Danmark såvel som i Skandinavien, herunder Millers Oils.

2011
Forretningen udvides med reservedele og tilbehør til den klassiske Mini, som markedsføres under navnet Mascot Center.

2013
Dansk distributør af AccuSpark elektronisk tænding til over 30 bilmærker.

2015
Dansk distributør af Evans Waterless Colants. Eneste giftfrie kølemiddel uden vand som ikke koger og aldrig skal skiftes.

2016
MG- og Mascot Center skifter navn til Classic Center i forbindelse med lanceringen af ny hjemmeside. Skiftet markerer også et skift i forsendelse og til elektronisk fakturering. Fragtraterne sænkes markant, og der er fri levering ved køb over 1000 kr. i Danmark og 2000 kr. i Norge & Sverige. Hjemmesiden bliver certificeret af e-mærket som samtidig giver en forbrugersikkerhed på 10.000 kr pr køb samt gratis juridusk bistand. 

2017
Sortimentet udvides med reservedele til Triumph og Morris.

2020
Udvidelse af lagerfaciliteter til MG, AH, Mini, TR, Morris og tilbehør.

2021
Sortimentet udvides med Big Helaey. 

2022
Ny webshop lanceres med brugeroplevelsen i centrum.