Gratis levering/Gratis retur
Produkter

Links


Nyttige links

Reparation af instrumenter:

http://www.speedograph-richfield.com/  - Speedograph Richfield har over 60års erfaring med reparation (& konvertering MPH til KMH) af Smiths & Jeager instrumenter. Vi har selv brugt dem til reparation af instrumenter og kan varmt anbefale dem. Hils "Tim" fra Classic Center så skal I nok få en god behandling.

Klubber:

www.dtak.dk
- Dansk Triumph Automobilklub

www.mgcc.dk
- den Jysk-Fynske MG klub

www.mgklub.dk - den Sjællandske MG klub

www.miniklubdk.dk - Miniklubben i dk

www.dlrk.dk - Dansk Landrover Klub

http://www.motorklubber.dk/dk/index_dk-klubsider.htmOversigt over hvad der kan "krybe og kravle" af motorklubber i Danmark.

Spændende sider:

http://www.123hjemmeside.dk/bmc/67182
Garage nostalgi på højt plan. John Hollæder har igennem en årrække lavet tips & triks til begge MG klubber i Danmark. Har du et problem så kan John ofte hjælpe med hans mangeårige Domi mekaniker baggrund. 

http://www.heritage-motor-centre.co.uk/exhibitions/archive-services/ Herritage Motor Center, UK. Her kan man købe et bevis til sin engelske bil med information om hvordan den blev lavet: original farve, indtræk, kaleche, fælge, produktionsdato, nøgle-stel etc. numre. Har også et utroligt flot musseum tilknyttet.

http://www.beaulieu.co.uk/ Beaulieu Motor Musseum med bl.a. et værksted som det så ud i 1920 samt mange historiske biler. Her afholdes også Europas største udendørs reservedelsmarked til hvilket MGCenter i samarbejde med Veteranposten arrangerede en rejse i 2011: http://www.beaulieu.co.uk/beaulieu-events/international-autojumble

http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oID=166038 Skat - Motor, Nummerplader ,registreringsafgift mv. 

http://www.nrpl.dk/ Side om nummerplader og deres hitorie.

http://www.motorhistorisk.dk/ Motorhistorisk samråd. Gårsdagens køretøjer på morgendagens veje.

Nyttige sider til information:

http://www.flowspeed.com/cylinder-ident.htm
God hjemmeside med oversigt over hvilke topstykker der passer til forskellige motorer. 

http://www.advanceautowire.com Auto Wire Advance har alle ledningsdiagrammer til TR2-6, MGB & MGCsamt en masse tips som f.eks. lys relæer mv.