Gratis levering/Gratis retur
Produkter

AccuSpark elektroniske indbygnings kit


Find det rigtige AccuSpark elektroniske indbygnings kit til din bil- klik her.Følgende ting skal du være opmærksom på:

OBS! Læs den medfølgende vejledning så du monterer sættet korrekt. Hvis du monterer det forkert brænder det af øjeblikkelig og garantien dækker selvsagt ikke ! 

OBS! Alle AccuSpark indbygnings kit og strømfordelere har standard avancerings kurver indbygget og passer derfor ikke på tunede og modificerede motorer med f.eks. andre karburatorer, knast mv.

OBS ! Hvis din bil eller bilmodel ikke findes på listen så har vi ikke et sæt der passer. Dog hvis strømfordeleren er den samme som på andre modeller inden for bilmærket er der stor sandsynlighed for den passer - men det er for egen risiko.

OBS ! AccuSpark elektroniske indbygnings kit´s  tages kun retur i ubrudt emballage til fuld pris. Se endvidere salgs og leverings betingelserne.  

OBS! Hvis emballagen er brudt fratrækkes 50% af købsprisen, da vi ikke kan gensælge det åbnede sæt til fuld pris. Dette er dog under forudsætning af: At sættet ikke er om-forandret (dvs. klippet ol i) og ikke mindst hvis enheden er blevet kort sluttet under montering.

Tilbudsvarer
Nyheder
TilbudNyhedUdgået